Møt Ambita på Arendalsuka

Følg våre debatter live på Facebook! Se mer informasjon nedenfor. 

 

PROGRAM

Hvordan skaper vi en tryggere bolighandel?

Den nye avhendingsloven har til hensikt å sikre en tryggere bolighandel. Vi har invitert elitelaget i eiendomsbransjen til å diskutere avhendigsloven og hvilke praktiske konsekvenser den har for oss boligeiere. I panelet: Christian V Dreyer, Eiendom Norge, Morten A Meyer, Huseiernes Landsforbund, Carl Geving, Norges Eiendomsmeglerforbund, Inger Lise Blyverket, Forbrukerrådet, Are Andenæs Huser, Norsk Takst, Henning Lauridsen, Norske Boligbyggelag

Mandag 12. august 13.30 - 14.30 NONNO Arendal

Hvordan reduserer vi svart arbeid i håndverksbransjen?

Med oss til debatt har vi Raymond Johansen, Byrådsleder (AP), Jon Sandnes, Byggenæringens landsforbund, Håvard Bungum, Mitt Anbud, Eve Vangsnes Bergli, Skatteetaten.

Tirsdag 13. august 11:00 - 12:00 NONNO Arendal

Hvordan vil Proptech endre eiendomsmarkedet?

Vi har invitert inn store etablerte aktører og mindre startups for å diskutere de teknologiske endringene som skjer i eiendomsbransjen. I panelet: Selaag Eiendom, Cecilie Martinsen, Propr, Kjetil Eriksson, Boligmappa, Per-Christian Svendsen, AVO Consulting, Julija Pauriene og Alva Technolgoies, Håvard Heggem.

Tirsdag 13. august 15:30 - 16:30 NONNO Arendal

Har Norge et digitalt eiendomsmarked?

Norge har i utgangspunktet et godt regulert og modent eiendomsmarked hvor digitaliseringen skjer i et komplekst samspill mellom stat, kommuner og markedsaktører. Men har vi et så digitalt eiendomsmarked som vi tror? Hvor langt har kommunene kommet i digitaliseringen, og hva er eventuelle hindringer i digitaliseringsarbeidet? Hvordan kan vi legge tilrette for videre arbeid på dette området? Ambita presenterer fersk rapport om digitaliseringen av eiendom, bygg og bolig i norske kommuner.

Onsdag 14. august 15:00 - 16:00 NONNO Arendal

 

Kontaktpersoner

Marit Lund, Markedssjef Ambita - mlu@ambita.com, mob 905 97 411
Eirik Vigerland, Markedssjef Boligmappa - eirik.vigeland@boligmappa.no, mob 991 50 246 
Siri Dobloug, Informasjonsansvarlig - sdo@ambita.com, mob 922 46 211